Goma Hangouts lukker :(

Jeg har længe været opmærksom på at jeg ikke er den type forretningsperson der skal, og kan føre Goma Hangouts frem i verden, og udfylde sit fulde potentiale, så har jeg bestemt mig for at jeg ultimo 2020 lukker bixen.

Det er med en klump i halsen at jeg har valgt at gøre dette, men også med et smil, da jeg så nu kan bruge al min tid på min dejlige familie og mine venner, og fokusere 100% af min arbejdsenergi på mit normale job.

Skulle nogen have lyst til at vidererfører konceptet, eller bare en af delene (Grillstativ, tørrestativ eller bordet) er jeg meget åben overfor et evt. samarbejde eller opkøb. Som sagt, jeg er ikke forretningsmand, men bare opfinder eller hvad man kalder det. Så giv et kald (27286965) eller et skriv (gomahangouts@gmail.com) hvis det skulle have interesse. Kun seriøse henvendelser.

Tak for denne gang.

J

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *