Grillstativ version 2

Da der i løbet af foråret har været relativ stor interesse for Goma Hangouts grillstativ, selvom at jeg hverken har reklameret eller på andre måder markedsført det, synes jeg at det er på tide med en forklaring om hvad det kan.
Stativet blev først og fremmest designet for at kunne skabe bedre plads på altanen, især hvis man hænger det udvendigt på gelænderet.
Der findes p.t. to modeller, et til Weber 1000/1200 og et til Weber 2000. Man kan selv vælge om man vil bruge de små gaspatroner der hænger på grillen eller have en af de større beholdere der skal stå på jorden.
Da både stativ og grill er designet til ikke at vælte er der lille chance herfor, det er dog altid en god ide at fastgøre stativ og grill med de medfølgende remme, så grillen og stativet ikke falder ned skulle uheldet være ude. Og i tilfælde af storm (14 sek/m+) er det ligeledes sund fornuft at tage grill og stativ ned/ind.

Priserne på de to stativer er 1200 og 1500,- og fragt er 160,-

Alt jeg skal bruge for at kunne lave et stativ til dig er at du kontakter mig på gomahangouts@gmail.com og giver mig bredten på dit gelænder, sædvanligvist 4-7cm, og et billede af hvor du kunne tænke dig at hænge det.

Produktions tid er ca 1-2 uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *