Om mig

Familie, Goma Hangouts, Christiania bike,

Mit navn er Jonathan Go Matsushima Rasmussen. Jeg bor i en lejlighed på Vesterbro med min kone Anne og vores to dejlige børn Mathilda og Molly.

Til dagligt arbejder jeg som freelance lystekniker i den danske filmbranche og som lysansvarlig på Den Danske Filmskole. Når jeg ikke er på arbejde med det bygger jeg aluminiums tørrestativer til montering på vinduer og altaner, og opfinder lidt af hvert andre ting.

Ideen til de nuværende tørrestativer fik jeg fra Islandsbrygge hvor jeg var på besøg i en forening der havde flere af en ståludgave af stativerne hængende. Jeg prøvede at bygge et til mig selv som jeg så gav til en ven. Så byggede jeg et til og et til og pludseligt begyndte jeg så småt at sælge til venner og bekendte, og nu er det pludseligt blevet en lidt mere seriøs forretning.

GomaWorkshop-21

Jeg forsøger så vidt muligt, at holde mine omkostninger nede ved bl.a at dele værksted, låne biler af familie og venner, være omhyggelig med at udnytte materialerne godt så jeg kan holde en lav pris samtidig med at jeg kan stå inde for et produkt af høj kvalitet, der holder mange år frem i tiden. Jeg får også meget hjælp, og bytter mig til tjeneste af mine venner og netværk som bl.a har ekspertiser indenfor webdesign, grafik, forretningplanlægning, marketing og ikke mindst videreudvikling af tørrestativerne.

Min drøm for Goma Hangouts er at få så mange som muligt til blive lige så glade for tørrestativerne som jeg er og sprede mine stativer udover hele Danmark og måske endda Europa.

Stativerne giver god mulighed for at få mere plads i ens lejlighed som i mange tilfælde allerede godt kunne være lidt større, få et bedre og mere behageligt indeklima uden at vinduerne konstant skal stå åbne og man skal “fyre for gråspurvene”, det sparer lidt på elektriciteten, og så er det også lækkert at kunne få tørret tøj udendørs inde i byen.

Stativerne er dog ikke kun tørrestativer. Hvis man ønsker det kan man bruge dem til udendørs opbevaring eller også til en lille have udenfor sit vindue. Bare forestil jer at man kan gro sin egne kartofler og radiser lige udenfor køkkenvinduet!